Predator Orion 7000

Acer anunță desktop-ul de gaming Predator Orion 7000 echipat cu noile procesoare Intel Core din a 13-a generație

Nota editorului: Comunicatul de presa este redat in totalitatea lui intocmai asa cum a fost preluat de la reprezentantii ACER in Romania. 

Acer a anunțat recent suportul pentru noile procesoare Intel® Core din a 13-a generație pe desktop-urile din seria Predator Orion 7000 (PO7-650), oferind o putere serioasă și îmbunătățind și mai mult experiența de joc pe PC a utilizatorilor. Proiectat pentru pasionații de gaming și creatorii hard-core, desktop-ul de gaming actualizabil împinge limitele multi-tasking-ului de înaltă performanță și a puterii de calcul la un nivel superior.

„Cu noile procesoare desktop Intel Core din a 13-a generație, Predator Orion 7000 oferă performanțe extraordinare chiar și pentru cele mai solicitante jocuri”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. „Predator Orion 7000 continuă să ofere cele mai bune experiențe de joc din clasa sa, dincolo de așteptările jucătorilor, și suntem încântați să fim printre primii care aduc pe piață noile procesoare.”

Predator Orion 7000 – actualizat cu procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație

Platforma de gaming Predator Orion 7000 continuă să ofere performanțe puternice pentru a satisface cerințele jucătorilor moderni și ale celor mai noi jocuri, precum și acces nelimitat la sute de jocuri de înaltă calitate cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate inclus. PC-urile cu Windows 11 care pot fi actualizate au fost îmbunătățite cu procesoare Intel® Corei9-13900K până la procesoarele desktop. Cu noua arhitectură hibridă performantă, procesoarele Intel Core din a 13-a generație permit jucătorilor și creatorilor să facă și mai multe lucruri deodată, cu capacitățile lor avansate de calcul și de multitasking ultra-eficient. Un nucleu cu performanțe sporite ajută la maximizarea nevoilor de gaming, de productivitate, divertisment și creativitate, oferind în același timp aceeași grafică complet imersivă și cea mai bună conectivitate din clasa sa[i] .

Puternicul Predator Orion 7000 dispune, de asemenea, de grafică până la NVIDIA® GeForce RTX seria 3090 și de până la 64 GB de memorie RAM DDR5-4000 pentru imagini și performanțe îmbunătățite. Șasiul compatibil EMI dispune de un panou lateral transparent, din sticlă securizată. Acesta pune în evidență ambianța multicoloră a celor două ventilatoare frontale Predator FrostBlade2.0 de 140 mm și a unui al treilea ventilator posterior Predator FrostBlade 2.0 de 120 mm care luminează opt LED-uri cu infuzie ARGB. De asemenea, gamerii beneficiază de o flexibilitate suplimentară pentru a regla iluminarea ARGB, viteza ventilatoarelor și overclocking-ul cu ajutorul software-ului integrat PredatorSense. Dincolo de aspectul estetic atrăgător, Predator Orion 7000 posedă un management termic avansat pentru a răci eficient componentele sistemului, prin adăugarea unui cooler cu lichid AIO pentru CPU în completarea celor trei ventilatoare Predator FrostBlade 2.0.

Puterea combinată a controllerului Ethernet 2.5G Intel® Killer E3100 și a modulului wireless Intel® Wi-Fi Killer Wi-Fi 6E AX211[1] oferă funcții de rețea optimizate pe care jucătorii le adoră, cum ar fi prioritizarea traficului de rețea și optimizarea conexiunii pentru viteze mai mari și un joc mai receptiv. Bestie a jocurilor, Predator Orion 7000 posedă o mulțime de porturi pentru a valorifica cele mai recente accesorii de gaming cu trei USB 3.2 Gen 1 Tip A, un USB 3.2 Gen 1 Tip C și două mufe audio în partea superioară. În partea din spate, există trei porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.

i[ ] Produsele Intel® Wi-Fi 6/6E (Gig+) permit cea mai mare viteză maximă posibilă pentru produsele Wi-Fi tipice pentru laptopuri. Thunderbolt™ 4 este cel mai rapid port disponibil pe un laptop, la 40 Gb/s, în comparație cu alte tehnologii de conectare I/O pentru laptopuri, inclusiv eSATA, USB și IEEE 1394 Firewire. Performanța variază în funcție de utilizare, configurație și alți factori. Consultați www.intel.com/PerformanceIndex (conectivitate) pentru mai multe detalii.